WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

Menu " Nieuwe Beaujolaisoogst " (réf: 1009132 - 21/09)

Restaurant Stirwen Bistrot du Beaujolais stelt voor:
menu " Nieuwe Beaujolaisoogst "

Van 20 september tot 11 oktober

Aperitiefhapje
Vette kaas " des Canuts "

Voorgerecht
o Eieren in Brouilly-wijnsaus
Of
o Linzensla met lauwe sabodet.
Of
o Carpaccio van kruidige kalfskop.

Hoofdgerecht
o Snoekbaarsquenelles met nantuasaus
Of
o Pistacheworst met Fleurie en verse druiven.
Of
o Coq-au-vin met Beaujolais "Régnier".

Kaas
o Gerijpte Saint-Marcellin van Mère Richard.

Dessert
o Pruimen-amandelgebakje en ijs met amandelmelk.

1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht, kaas en dessert

Met drie glazen Beaujolais van verschillende cru's.

Prijs Ä 55,00 alles inbegrepen


Restaurant Stirwen
Sint-Pieterssteenweg 15-17, 1040 Brussel (Etterbeek)
Leiding: Mr Alain Troubat
E-mail: alaintroubat@hotmail.com
Tel: 02 640 85 41
B-1040 Brussel



Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

14/06