WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

Het grootste festival van de gastronomie in Europa (réf: 905035 - 02/05)

Culinaria Square of het paradijs van de gastronomie wordt het niet te missen gastronomische evenement dat van 15 tot en met 17 mei 2009 zal plaatsvinden in het Jubelpark te Brussel.

Zestien restaurants, met in totaal maar liefst 25 Michelinsterren, hebben voor de fijnproevers onder u een uniek en onvergetelijk parcours uitgestippeld. Culinaria² biedt u de kans de culinaire kunst van zestien chef-koks te ontdekken en te degusteren, en dat allemaal voor een magische prijs.

Culinaria², is bovendien de kans om 50 buitengewone ambachtslui uit de gastronomische wereld te ontmoeten. Laat u op sleeptouw nemen op deze ongewone markt, en laat uw smaakpapillen prikkelen door traditionele smaken of meer geraffineerde ingrediënten. Proeven, ruiken, kijken, bij Culinaria² komen de grootste lekkerbekken en nieuwsgierigste karakters aan hun trekken en kunnen ze al hun zintuigen de kost geven tijdens gastronomische workshops die ludiek en pedagogisch opgevat zijn.

Culinaria², dat is 3 dagen lang « Garden Party », zuiver culinair genot in het prachtige kader van het Brusselse Jubelpark. Een uniek evenement in Europa dat aan ieder het plezier zal bieden de gastronomie op zijn best te ontdekken. Culinaria² is voor iedereen toegankelijk en verzamelt professionals en liefhebbers van gastronomie, journalisten en bedrijven. Zeker niet te missen voor jullie journalisten is het visueel en smaakvol spektakel dat Callebaut zal verzorgen op de gala avond en officiële opening die op 14 mei zal plaatsvinden. Om hun unieke, Belgische chocolade-expertise in de kijker te zetten, komen meer dan 80 chocolatiers samen om in een recordtijd uit te pakken met duizenden soorten artisanale pralines: zoín 25 meter lang. Kortom, Culinaria² vormt een uniek gastronomisch traject.

www.culinariasquare.


CulinariaSquare
Agence en communication: Punch Communication
Contact: Mej. Stefanie Vanderstraeten - Tel: 02/770 03 06
- www.culinariasquare.be
Bruxelles B-1000

Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

© Impact Média - E. Coumanne 63, rue des Grands-Champs
4000 LIEGE BELGIQUE Tel: 0496 398 679 (Mobistar) ou (Proximus)

02/05