WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht wallonië journalist belgië gratis
Texte
en français

Persbericht: PCgenius wordt Google™ partner - 10 Juni 2009 (réf: 906015 - 09/06)

PCgenius kondigde vandaag aan dat het een geautoriseerde reseller wordt van het Google Apps ™ communicatie en samenwerkingsplatform van Google

Het Google Apps Reseller programma zorgt ervoor dat resellers, consultants en onafhankelijke softwareleveranciers het Google Apps platform kunnen aanpassen aan de noden van hun klanten. "PCgenius was één van de eerste believers in België in de SAAS technologie en dus nu ook in de ontwikkeling van het Google Apps™ platform. Het succes van deze technologie wordt dagelijks bevestigd door een stijgend aantal gebruikers. In de Verenigde Staten zijn er reeds 500 000 gebruikers, maar ook in Europa maken grote bedrijven zoals Valeo in Frankrijk en The Guardian in het Verenigd Koninkrijk reeds gebruik van deze innovatieve technologie " aldus Frederik Van Passel. "Sinds onze overstap naar Google Apps™ hebben wij onze manier van werken gevoelig verbeterd en onze bestaande IT- kostenstructuur is gevoelig gedaald. En dat alles zonder toegevingen te doen aan het gebruikersgemak. " aldus Frederik Van Passel. " Ik kan het alleen maar aanraden aan bedrijven die willen bezuinigen en die niet afgeleid willen worden door allerhande IT-beslommeringen." PCgenius is zelf integraal overgeschakeld op het Google Apps™ platform en was een pionier in België.

De Google Apps™ licenties zijn nu beschikbaar in de verkoopspunten van PCgenius en via het gratis nummer 0800 82 365. PCgenius installeert voor hun klanten het Google Apps™ platform en zorgt voor een volledige integratie van Google Apps™ in de bedrijfsaktiviteiten van de klant. PCgenius opende in 2007 haar eerste PC-atelier te Etterbeek. Het succes van het concept leidde al snel tot de opening van andere ateliers te Elsene, Ukkel, Molenbeek en Jette en binnenkort Leuven en Waterloo.


PCgenius
Contact: M Olivier Olbrechts - Tel: 0475 683 651
- www.pcgenius.be
Bruxelles B-1080

Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

© Impact Média - E. Coumanne 63, rue des Grands-Champs
4000 LIEGE BELGIQUE Tel: 0496 398 679 (Mobistar) ou (Proximus)

09/06