WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

Tags: een nieuw promotiekanaal op het internet (réf: 908051 - 26/08)

TheMillionDollarTagCloud.com, vrij geïnspireerd door de MilliondollarHomepage, verkoopt tags. Deze tags zijn sleutelwoorden die verschijnen als links naar een webpagina. Ze krijgen een plaatsje op de frontpagina van de website waarvan het doel is tags te verkopen voor een totaal bedrag van 1 miljoen dollar. En het werkt! De verwijzingen naar de website op het internet vermenigvuldigen zich. Zelfs de media tonen aandacht voor het initiatief.

De website laat ook niet onbewogen. Adverteerders vinden hier een middel om zich kenbaar te maken op een goedkope manier en zonder enig risico. De aankoper stelt namelijk zelf de prijs vast die hij bereid is te betalen voor zijn tag, wetende dat de grootte van de tag in verhouding staat tot zijn prijs.

Bart Van Loon van Zeropoint.IT zegt: "De flexibiliteit waarmee een adverteerder zijn budget kan aanpassen laat toe om te beginnen met een kleine investering in een tag en toch de mogelijkheid te behouden om later, zoals wij gedaan hebben, die investering en de visibiliteit van de tag te vergroten. Wij zijn tevreden met de return, en zouden zeker aanraden om die kleine en risicolose investering aan te gaan, voor het te laat is en jouw tag al genomen is door iemand anders natuurlijk!"

De website trekt eveneens de aandacht van de internauten: inderdaad, als de verkoopdrempel van de tags 1 miljoen dollar bereikt vóór juni 2010, kan een geregistreerde bezoeker die de tags aanklikte de winnaar worden van 100.000$! Andere wedstrijden worden ook georganiseerd, waarbij deelnemers aangemoedigd zijn om de website te promoten.

Meesurfend op de golven van de sociale netwerken stelt website eveneens een Facebook applicatie voor; deze maakt het mogelijk rechtstreeks vanaf uw profielpagina kliks te verzamelen, en Twitter is ook geïntegreerd.


TheMillionDollarTagCloud
Contact: Hr. Raphaël Bauduin - Tel: +32 479 989 969
- tmdtc.com
Grand-Bigard B-1702

Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

© Impact Média - E. Coumanne 63, rue des Grands-Champs
4000 LIEGE BELGIQUE Tel: 0496 398 679 (Mobistar) ou (Proximus)

26/08