WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

BioZone, de gecertificeerde oplossing tegen het virus H1N1 (réf: 909210 - 25/09)

In ons land werden verscheidene maatregelen genomen om de virusverspreiding tegen te gaan. Momenteel omvat dit het activeren van een specifieke structuur die de dreiging van dit nieuwe virus van nabij opvolgt onder leiding van de Interministeriële Commissaris Influenza. Er is een gecoördineerde samenwerking tussen de betrokken sectoren en ministeries. Ondertussen lanceerde BioZone Europa een technologie die toelaat om de diverse griepsoorten van het type Influenza A te vernietigen.

Het CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique) heeft deze technologie getest én gecertificeerd. Zo bleek dat BioZone het virus van de Mexicaanse Griep (Influenza A (H1N1)) vernietigde met 99.9998% (5,7 Logs) in 0.44 seconden. Talrijke tests werden met een vergelijkbaar resultaat uitgevoerd op ondermeer: RSV (Respiratoir Syncytieel Virus), Para Influenza, Escherichia Coli.

Gecertificeerd Anti Griep

Deze technologie laat ons toe de strijd aan te binden met de aangekondigde griep-pandemie, en stelt ons in staat alle openbare gebouwen (én uiteraard ook privé locaties) te beveiligen (ziekenhuizen Ė luchthavens Ė crèches Ė scholen Ė civiele bescherming Ė brandweer Ė transportwagens, etc.). Alle ondernemingen hebben eveneens belang bij deze technologie. Dankzij de apparaten van BioZone Europe kunnen ze hun werknemers én klanten beschermen. De technologie BioZone is gebaseerd op de aanmaak van een koud zuurstof plasma. Een technologie door de NASA in de jaren 90 op punt gesteld. BioZone vernietigt de ziekteverwekkers in de lucht door het creëren van een biologisch gecontroleerde zone. De verspreiding van virussen door de lucht wordt hierdoor tegen gehouden. Het gamma van BioZone maakt geen chemische of schadelijke stoffen aan en beschermt eenieder tegen een besmetting van het griepvirus (type influenza A). Naast diverse ziekenhuizen in Frankrijk beschermt ook de Wereld Gezondheids Organisatie te Genève haar personeelsleden.Voor meer informatie, gelieve de volgende link te volgen: http://www.vtrade.be/nl/main/biozone Of contacteer ons : Andrée COBBEN, andree@vtrade.be Tél : 081/56 78 58 - Fax 081/56.92.32


Vtrade int. sa.
Contact: Mevr. Andrée Cobben - Tel: 081/567858
- www.vtrade.be/fr/main/biozone
Fernelmont B-5380

Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

© Impact Média - E. Coumanne 63, rue des Grands-Champs
4000 LIEGE BELGIQUE Tel: 0496 398 679 (Mobistar) ou (Proximus)

25/09