WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

Tribalnets lanceert digitale betaalservice (réf: 1003011 - 01/03)

Banknet brengt de bankwereld in een nieuw tijdperk

23 februari 2010 - embargo 18.00

Tribalnets lanceert Banknet op zijn digitaal transactieplatform.

Banknet is de basis van het Tribalnets platform en is eigenlijk een virtuele bank. Het biedt instellingen de mogelijkheid om voor hun klanten een rekening te openen die kan gebruikt worden als alternatief voor een bankrekening wanneer die klant er nog geen heeft, of als aanvulling op een bestaande rekening.

Het platform maakt transfers mogelijk tussen individuen, handelaars of bedrijven en instellingen die op het platform geregistreerd zijn.

Didier Marissal, stichter van Tribalnets: ďAlle transacties worden in realtime uitgevoerd, zijn volledig naspeurbaar en de rekeninghouder kan zijn saldo en de geschiedenis van zijn transacties op elk moment checken.Ē

Banknet is een ideaal m-financing product voor banken en serviceproviders die nieuwe klanten willen werven, en vooral de markt willen veroveren van de 4 miljard mensen zonder bankrekening, meestal in het zuidelijke halfrond. Maar het gaat niet alleen om het product.

ďTribalnets verkoopt niet zomaar een product maar we bouwen een platform op maat in het gastland zodat het perfect aansluit op de wensen van onze en hun klanten. We reiken hen de tools aan om het platform te beheren en werken samen aan de uitbouw van hun businessmodel en zorgen ook voor opleiding zodat een optimale dienstverlening mogelijk wordt.Ē

TRIBALNETS is een bedrijf gespecialiseerd in beveiligde elektronische transacties met een eigen nieuwe technologie, gebaseerd in Brussel. De stichter met heel wat ervaring in bedrijfsconsulting, stelde een internationaal team samen met specialisten uit de bank- en telecomsector. Tribalnets biedt innoverende diensten aan waaronder betaalsystemen, revolutionaire transactie-informatie uitwisseling, sociale networking, microkrediet oplossingen, en veel meer. Al deze diensten maken dankzij de eigen, grensverleggende technologie, gebruik van bestaande communicatienetwerken.

Meer details vindt u ook op www.tribalnets.com

Meer?
Julie Bretland of Alexandre Marissal, Corporate Communications

Tribalnets - Louizalaan 200 b32 - B-1050 Brussel
Tel. +32 (2) 542 06 85
e-mail: julie@tribalnets.com of alexandre@tribalnets.com


Tribalnets
Agence en communication: Twogether Tel: 02/3407760
Responsable: M Damien Vanheuverzwijn
Bruxelles B-1180

Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

06/02