WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

PlaceOf opent haar 777ste dienst (réf: 1011141 - 25/11)

Op 12 juni 2010 lanceerde het bedrijf PlaceOf in België een innovatief online platform voor de opbouw van de relatie tussen klanten en kwalitatieve dienstverleners die door PlaceOf zorgvuldig worden geselecteerd (www.placeof.be).

PlaceOf verhoogt het aantal beschikbare diensten op haar website. Nu kunnen klanten kiezen tussen 777 verschillende dienstverleningen. Deze ontwikkeling is voor PlaceOf zeer belangrijk; hun doel is namelijk om in 2011 meer dan 1000 diensten aan te bieden.

Een programma installeren of uw computer repareren, snel een website creëren, een competente coach vinden, van administratieve of juridische hulp genieten, schoolondersteuning of activiteiten voor uw kinderen vinden, Ö dit zijn maar een paar van de vele diensten die PlaceOf aanbiedt. Om de zoektocht naar een dienstverlener te vergemakkelijken, komt de klant terecht op één van onze 14 gespecialiseerde websites: informatica, coach, privélessen, administratieve hulp, hulp aan huis, human resources, karweien, commercieel, milieu/energie, tuin/zwembad, kwaliteitsspecialisten, transport, juristen, boekhouders. Iedere website is toegewijd aan één activiteitensector, en helpt de klant dus in zijn zoektocht.

De eerste transacties die via de website werden gerealiseerd bekrachtigen het door de oprichters bedachte concept. Het zoeken naar een dienstverlener is intuïtief en gebruikersvriendelijk: de opleiding, de ervaring en het niveau van de dienstverleners zijn onmiddellijk zichtbaar. Het geheel van de online beheerinstrumenten (agenda, offertes, bestelbonen, factuur, evaluaties, Ö) dragen bij tot de opbouw van een professionele businessrelatie die gebaseerd is op vertrouwen.

De slagzin van PlaceOf, ďWij kennen de geknipte persoonĒ, bevestigt de zorg die besteed werd aan het kiezen van onze dienstverleners, en versterkt het vertrouwen van de klanten. Meer dan 1500 dienstverleners van de 3.000 kandidaten die hun knowhow online wilden tonen, werden door PlaceOf geselecteerd. PlaceOf is dus een innovatief antwoord op de behoefte naar activiteit van degenen die een professionele activiteit willen opstarten of ontwikkelen.

Media pagina van de website: http://www.placeof.be/Medias,SS-LB-7.07,.html

PlaceOf is een jong bedrijf dat door twee Brusselse zelfstandigen - Ludovic Wolff en Benoît de Villemeur - is opgericht in het domein van e-business. Het heeft als ambitie om in België nummer 1 te worden in de opbouw van een directe relatie tussen aanvrager en aanbieder van nabijheidsdiensten dankzij een waaier van 14 gespecialiseerde websites. Om dit doel te bereiken, stelt PlaceOf een innovatieve aanpak voor: rechtstreekse contacten via het net, in combinatie met eenvoudige en efficiënte beheerinstrumenten.


PlaceOf
Contact: Hr. Ludovic Wolff - Tél: 0 484 932 502
- www.placeof.be
Bruxelles B-1180


Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

25/11