WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

"Couleurs Maghreb" thematische dagen in de Brussel (réf: 1101086 - 28/01)Een tentoonstelling van binnenhuis decoratieartikelen herkomstig uit de Maghreb vindt plaats in het kader van het euro-med DISTRIMED 2. project. Deze volkomen nieuwe voorstelling is verwezenlijkt door het houden van "Couleurs Maghreb" thematische dagen in de Brusselse TRADEMART (ARDA DISTRIBUTION) tijdens de "Interior Days" van 6, 7, 8 februari 2011.

Vijf Maghrebijnse vrouwen aan het hoofd van ondernemingen uit Algerije, Marokko en Tunesië zullen hun traditionele maar toch innoverende binnenhuis decoratie producten tentoonstellen.

Dit project kadert in het Europese programma "Invest in Med" gefinancierd door de Europese Unie voor de ontwikkeling van investeringen en uitwisselingen rond de Middellandse Zee. De leidster van dit initiatief; Chambre Nationale des Femmes Chefs d'Entreprise de Tunisie behorend bij de Union Tunisienne de l'Industrie, du Commerce et de l'Artisanat; had het toen genoemde " DISTRIMED 2.0 " project gelanceerd in samenwerking met haar Maghrebijnse homologen "AME" - Algériennes, Managers et Entrepreneuses - in Algerije en "AFEM" Ė Association des Femmes Entrepreneurs du Maroc Ė in Marokko.

DISTRIMED 2. heeft als missie de bewustmaking en het begeleiden van een groep vrouwen tot grote distributie, E-commerce en het ontwerpen van handelsfranchise maar ook de bewustmaking van de financiële instanties voor het belang van de ondersteuning van vrouwelijke ondernemingen op gebied van innovatie, ontwikkeling van nieuwe distributieconcepten door het uitbaten van nichemarkten en Middellandse specificiteit met het oog op internationalisatie.


Invest in Med
Agence en communication: Formaludis
Contact: Hr. Ilirs Sopa - Tél: +32 484 292 208
- www.formaludis.eu
Bruxelles B-1000

Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

28/01