WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht walloniŽ journalist belgiŽ gratis
Texte
en français

De nieuwe CL Companion van SWAROVSKI OPTIK (réf: 110604 - 14/06)

Glimlacht het Vrijheidsbeeld? Kunt u een leeuw recht in de ogen kijken?

SWAROVSKI OPTIK presenteert een nieuw paradepaardje: de CL Companion, exclusief ontwikkeld voor de reis- en vrijetijdsmarkt. Handzame kijker is eenvoudig in gebruik door een compacte constructie en licht gewicht (slechts 500 gram) en biedt compromisloze kwaliteit. De CL Companion een geweldige kijkbelevenis met haarscherpe beelden.

Of het nu gaat om sightseeing, een tocht door de ongerepte natuur, langs culturele highlights of een weekendje weg, er is maar één manier om de wereld te ontdekken: door er nauwkeuriger naar te kijken. Beleef onvergetelijke details en ervaar de ultieme vakantiebeleving met de verrekijkers van SWAROVSKI OPTIK.

Het design van de CL Companion overtuigt niet alleen door zijn moderne ontwerp maar ook door de gebruiksvriendelijkheid, een kenmerk van de kijkers van SWAROVSKI OPTIK. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maakt van de CL Companion een topverrekijker voor veeleisende gebruikers, die waarde hechten aan een kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle uitrusting. De CL Companion past in elke reisbagage maar kan ook eenvoudig worden omgehangen: de perfecte reisgenoot voor iedere gelegenheid.

De CL Companion is er in twee vergrotingen, 8-maal en 10-maal en is in de kleuren groen, zandkleur of zwart leverbaar. De CL Companion is vanaf 1 juli in de vakhandel verkrijgbaar.

De lancering van de CL Companion gaat gepaard met een social media campagne. Via www.facebook.com/swarovskioptik.leisure kunnen globetrotters en reisfanaten meespelen met het nieuwe Facebook-spel ďWorld Travellerís Challenge.

Voor het volledige bericht zie leisure.swarovskioptik.com/nl/leisure-pers?r=1


Swarovski Optik
Agence en communication: USP Marketing PR
Contact: Simone Van Putten - Tel: +31204232882
- www.swarovskioptik.nl
Brussel B-1070

Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

14/06