WalloniePresse on-line persberichtendienst over wat in Wallonië gebeurt.

persbericht wallonië journalist belgië gratis
Texte
en français

Benelux Excellence Awards: and the winners are... (réf: 1111045 - 15/11)

Op 12 oktober 2011 heeft Bbest tijdens een prestigieuze ceremonie de eerste "Benelux Excellence Award" uitgereikt. Deze trofee wordt uitgereikt aan organisaties die zich onderscheiden voor hun uitstekend gebruik van managementconcepten en het bereiken van uitstekende resultaten. In deze eerste editie werden vier organisaties bekroond: Ricoh, GC Europe, de DBO en de MIVB.

De 4 bekroonde organisaties

1.Categorie « Small organisation – Not-for-Profit » : De Dienst Beroepsopleiding (DBO)


De Dienst Beroepsopleiding (DBO) is een onderdeel van het departement Onderwijs en Vorming van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en houdt zich bezig met beroepsopleidingen in de breedst mogelijke context. De DBO voert onderwijsvernieuwende projecten met zowel Vlaamse als Europese middelen. De verantwoordelijke assessoren onderlijnden dat: "De DBO heeft een excellent imago opgebouwd als kenniscentrum voor de onderwijsvernieuwende projecten die ze uitvoert in een niche-segment op het snijvlak van onderwijs en werk…"


2.Large scope - Not-for-Profit : MIVB


De Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel is de eerste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer. Ze bedient de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en 11 randgemeenten. De verantwoordelijke assessoren onderlijnden dat de MIVB: "een maatschappij is die sinds 2007 in volle transformatie is. Ze realiseerde een grondige verandering in haar werking, haar structuren en zelfs haar cultuur om te komen tot een meer moderne en efficiëntere publieke dienstverlening".


3. Small scope – For Profit : GC Europe


Al meer dan 25 jaar worden wij erkend door tandartsen en tandtechnici als leverancier van constante kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten en een buitengewone klantvriendelijkheid. De assessoren verantwoordelijk voor de evaluatie van GC Europe hebben onderlijnd dat: “GC Europe aangestuurd wordt via gestructureerde processen die in lijn zijn met de strategie. GC Europe gebruikt een beslissingssysteem dat gebaseerd is op feiten om evenwichtige en duurzame resultaten te bekomen”.

4.Large scope – For Profit : Ricoh Belgium


Ricoh België is de eerste leverancier van copiers in België, maar speelt ook een sleutelrol op het domein van documentoplossingen. Ricoh België werd opgericht in 1985 en kende een sterke groei, zowel organisch als door overnames. Vooral dat aspect maakt deze prijs zeer opmerkelijk. We kennen inderdaad allemaal de moeilijkheden die gepaard gaan met fusies, en ondanks deze uitdaging en de economisch moeilijke periode, slaagde Ricoh België er in om de vernieuwende aanpak en de excellente resultaten te behouden.


Bbest
Contact: Hr. Alexis Willems - Tél: 0473/263.707

Zaventem B-1930


Terug tot persberichten -  Een persbericht verzenden
Gratis inschrijving om de persberichten te ontvangen -  Meer informatie

Home -  

15/11