Collect-Hit© Brussels 2018
Het 18 de onvermijdelijke Europese afspraak in omgeving Brussel op Zondag 7 oktober 2018.


De internationale verzameljaarbeurs in Brussel, Collect-Hit©, presenteert zijn achttiende editie in de Brussels Kart Expo, op 3 minuten van de Ring van Brussel.


De uitstekende reputatie van Collect-Hit lokt elk jaar, op de eerste zondag van oktober, een strenge selectie van verzamelaars/handelaars van oude poppen/speelgoed in Groot-Bijgaarden, vlakbij Brussel.


Speelgoed uit de 19de en 20ste eeuw bevinden zich op 600 tafels en 5.200 m² tentoonstellingsruimte van de overdekte hal. 200 exposanten en duizenden bezoekers uit alle hoeken van Europa en zelfs uit de Verenigde Staten en Japan nemen deel aan deze grote jaarlijkse afspraak.


De bezoekers bewonderen en marchanderen over oude poppen in celluloid of porselein, teddy beren, treinen, miniatuurauto’s, loden soldaatjes uit de ‘Nostalgic Collection’. Ze kunnen ook originele tekeningen en stripalbums net zoals derivaten van de stripkunst bewonderen. In de afdeling ‘B.D. – Comix/T.V.-Series’ vindt men ook Amerikaanse comics.


En om in het speelgoed van het tweede deel van de 20ste eeuw te blijven, boeit de mannequin pop en zijn toebehoren nog steeds de verzamelaars op zoek naar een zeldzaam stuk in de afdeling `Barbie® in Brussels'. Voor de mannen zal er ook een tentoonstelling over Gi Joe, Action Man, Action Joe “in de ruimte” zijn (van de jaren 1960 tot 2000); deze figuren hebben generaties jongens en meisjes doen dromen… Deze private verzameling zal deze thema ontwikkelen.


Naast het speelgoed, zullen de bezoekers van de Brussels Kart Expo op 7 oktober er ook reclamevoorwerpen, emailleborden, parfumflesjes en andere thema's van de afdeling `Nostalgic Collection' ontdekken.


5de editie van de afdeling Vintage World” – allerlei soort objecten, meubelen en juwelen uit 1925-1975 in een retro – design sfeer.


Gezien de diversiteit van de verzamelingen vindt iedereen iets naar zijn goesting en zijn budget.


De internationale jaarbeurs Collect-Hit© vindt plaats op zondag 7 oktober 2018 van 10 uur tot 15.30 uur, in de Brussels Kart Expo, Alfons Gossetlaan, 9, 1702 Groot-Bijgaarden (België). www.toymarket.eu


AGENDA : praktische inlichtingen


COLLECT-HIT©

ZONDAG 7 OKTOBER 2018

Van 10u. tot 15u30.

Brussels Kart Expo - A. Gossetlaan, 9 – 1702 Groot-Bijgaarden


De 4 thema’s in het kort …

  •          « NOSTALGIC COLLECTION » (27ste editie) : Oud speelgoed, Teddyberen, spellen, trapauto’s, soldaatjes, miniatuurauto’s, Antieke Poppen, Modeltreinen, blikkendozen & reclamevoorwerpen, affiches, parfumflesjes,


  • « B.D. – COMIX/T.V.» (18de editie) : Verzamel stripverhalen (Kuifje, Suske & Wiske,…), Originele tekeningen, TV-series, amerikaanse comics, « action figures », gadgets, mangas, cinema en televisie


  • ; « BARBIE® IN BRUSSELS »(21de editie) : Barbie® en haar wereld, poppen en toebehoren, Gene, Sindy, Peynet, Bild Lilli…?


  • «VINTAGE WORLD» (5de editie) : Objecten, meubelen en juwelen uit de periode 1925-1975 in een retro/design sfeer.

       


Organisatie – Inlichtingen : The Toy Market – Thierry Le Clercq

Tel. en fax : 0032 2 736 28 64 - Secretariaat (9u tot 12u)

info@toymarket.eu

www.toymarket.eu

Kortingsbon: Voor onze bezoekers, een kortingsbon van -1€ kan via onze internet site bedrukt worden: www.toymarket.eu (tab “bezoekers”)


Voor de pers:

a) Fotomateriaal  (jpeg formaat): Beschikbaar op aanvraag.

b) Affiche (bestand: “affiche collect-hit”) getekend door Alec Séverin (vrij van recht)Tel/Fax : 00.32.(0)2/736.28.64 (9am-12am) THE TOY MARKET

e-mail : info@toymarket.eu St-Pieterssteenweg 362

http://www.toymarket.eu 1040 Brussel

TVA/BTW/VAT : BE 0557 652 505 België

Retour à la liste des communiqués de presse |

Diffuser un communiqué

|

Home page